Victoriakliniken på DHI Global meeting

2024 09 07

Den 6 och 7 juli 2024 deltog Victoriakliniken i Världskongressen om håravfall – Academy Masters Meeting, som ägde rum i Aten och Lavrion. Evenemanget, med temat “Hair is Energy”, samlade ledande experter och DHI-partners från hela världen för att presentera de senaste innovationerna inom håravfallsbehandling.

Under konferensen erbjöds en rad workshops som täckte allt från hårtransplantationer och PRP-behandlingar till diagnos av håravfall med DHIs avancerade DSA-system. Deltagarna fick även se de senaste teknologiska framstegen, inklusive nya system för diagnos och förebyggande av håravfall samt uppdateringar av produktutbudet.

Vi på Victoriakliniken är stolta över vårt fortsatta samarbete med DHI Global Medical Group och är tacksamma för inbjudan till denna givande konferens. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda våra patienter den senaste teknologin och de mest effektiva behandlingarna avseende håravfall.

Vill du veta mer om DHI, klicka här.

Nedan finner du svar på några vanliga frågor till att börja med. 

Hur snabbt börjar man se resultat?
Första resultatet syns efter ca 8 veckor, medans ett tydligare resultat syns efter 6 månader och slutgiltiga resultatet syns efter 12 månader

Är det populärt bland kvinnor?
Just nu är det fler män som söker behandlingen men det blir allt vanligare även hos kvinnor.

Är det smärtsamt?
Det är inte smärtsamt, man får lokalbedövning innan.

När kan man gå tillbaka till jobbet?
Man kan jobba dagen efter,  en del väljer att ta några dagar ledigt.

Måste man raka av sig hela håret?
Man rakar endast donations området, om man gör en liten hårtransplantation som kvinna är det möjligt att undvika rakningen helt.